Menu
 

Automašīnu sadursmē Babītes novadā gājis bojā autovadītājs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien ap pulksten 12.20 uz Ventspils šosejas Babītes novada Salas pagastā, autoceļa Rīga – Ventspils 36.kilometrā, notika vieglās automašīnas “Audi” un kravas automašīnas “Mercedes Benz” sadursme. Ceļu staiksmes negadījumā notikuma vietā no gūtajām traumām mira automašīnas “Audi” vadītājs, liecina Valsts policijas informācija.

Pēc abu automašīnu sadursmes ar metāla, stikla un plastmasas lauskām tika bojātas automašīnas “Subaru” un “Volvo”, kā arī pēc sadursmes kravas automašīna “Mercedes Benz” uztriecās metāla nožogojumam un automašīnai “Mercedes Benz”. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopumā kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 154 ceļu satiksmes negadījumi, kuros viens cilvēks gājis bojā un 21 guvis savainojumus. Cietušo vidū ir viens gājējs un deviņi velosipēdisti.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā aizturēti septiņi autovadītāji alkohola reibumā un trīs – narkotisko vielu iespaidā. Sastādīti 179 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu, kā arī trīs protokoli par agresīvu braukšanu.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados reģistrētas divas automašīnu zādzības un 11 velosipēdu zādzības, kā arī sešas zādzības no mājokļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.