Menu
 

Viens gājis bojā, 28 cietuši – nedēļas bēdīgā statistika Pierīgas un Rīgas ceļos (papildināta) Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Viens gājis bojā, 28 cietuši – nedēļas bēdīgā statistika Pierīgas un Rīgas ceļos (papildināta) twitter/breakinglv

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 98 ceļu satiksmes negadījumus, kuros gājis bojā viens cilvēks un cietuši 28, viņu vidū septiņi gājēji, liecina Valsts policijas informācija. Ievērojams skaits negadījumu fiksēts arī Pierīgas ceļos.

“Apriņķis.lv” jau ziņoja par traģisko negadījumu Salaspils novadā, kur pirmdien kravas auto un vieglās automašīnas sadursmē dzīvību zaudēja 1966. gadā dzimusi sieviete un vēl divi cilvēki guva ievainojumus.

Kravas un vieglās automašīnas sadursme notikusi arī otrdien Stopiņu novada Cekulē – saduroties spēkratiem “BMW 316” un “DAF”, miesas bojājumus guva 43 gadus veca sieviete.

Pierīgā cietuši arī divi gājēji. Ķekavas novada Baložos “Audi 80” uzbraucis 82 gadus vecai sirmgalvei, bet Carnikavas novada Garupē motocikls “BMW” notriecis 72 gadus vecu kundzi.

Apgāžoties transporta līdzekļiem, Siguldas novadā traumas guvuši divi 55 un 73 gadus veci vīrieši, bet Ādažu novada Baltezerā – 53 gadus vecs vīrietis. Savukārt Sējas novadā apgāzusies vieglā automašīna “BMW 530”, un ievainojumus guvusi 32 gadus veca sieviete.

Bez cietušajiem beigušies trīs ceļu satiksmes negadījumi Mārupes novadā, pa diviem – Siguldas, Babītes un Ķekavas novados, pa vienam – Salaspils, Ropažu un Inčukalna novados.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 445 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 158 par ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas deviņas personas, tostarp pa vienai Jūrmalā un Ikšķilē, kā arī Ādažu un Babītes novadā.

Likumsargi kopš pirmdienas arī reģistrējuši piecas automašīnu zādzības, deviņas velosipēdu zādzības (arī vienu Olainē) un 26 zādzības no transporta līdzekļa, tajā skaitā trīs Ķekavas novadā un divas Mārupē.

(papildināta ar jaunāko informāciju)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.