Menu
 

Pie "Sēnītes" notikusi automašīnu sadursme, satiksme atjaunota (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Pie "Sēnītes" notikusi automašīnu sadursme, satiksme atjaunota (papildināta) arhīvs

Piektdien pirms plkst. 11.00 uz Vidzemes šosejas pie “Sēnītes”, Speciālo uzdevumu bataljonam (SUB) dodoties kolonā ar ieslēgtām bākugunīm uz mācībām Valmierā, avārijā iekļuvusi viena no SUB ekipāžām. Negadījums noticis, ekipāžai saduroties ar kravas automašīnu “Scania”.

Negadījumā cietuši četri Valsts policijas darbinieki, no kuriem trīs guvuši smagas traumas un nogādāti medicīnas iestādē, informēja Valsts policijā. 

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūra LETA noskaidroja, ka notikuma vietā ieradušies desmit glābēji, un sākotnējā informācija liecinājusi, ka automašīnās ir iespiesti cilvēki, tomēr, kad ieradušies glābēji, atbrīvošana nebija nepieciešama. Ugunsdzēsēji automašīnām atvienojuši akumulatorus un sakārtojuši ceļa braucamo daļu. Patlaban uz vietas palikuši trīs ugunsdzēsēji, kas pabeigs glābšanas darbus.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) apstiprināja, ka mediķu ierašanās brīdī visi cietušie bijuši pie samaņas, bet trijiem ir dažādas ķermeņa traumas.

Satiksme uz Vidzemes šosejas vairākas stundas bija apgrūtināta, taču pirms plkst. 14.00 tika pilnībā atjaunota, informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".


Aizvadītās diennakts laikā Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 35 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 11 cilvēki. Kravas automašīnu sadursmēs Olaines un Ķekavas novados traumas guvušas piecas personas.

Ceturtdien dienas vidū Pārolainē notika kravas auto “Iveco” un “Scania” sadursme, kuras rezultātā ievainojumus guva 49 un 51 gadu veci vīrieši un aptuveni uz divām stundām bija traucēta satiksme uz Jelgavas šosejas. 

Savukārt Ķekavas novada Jaunsilā sadūrušās kravas automašīnas “Scania” un “VW LT46” ar piekabi. Cietuši trīs 38, 39 un 59 gadus veci vīrieši.

Piekrastes ielā Jūrmalā šķērslim uztriekusies vieglā automašīna “Mercedes Benz” un miesas bojājumus guvušas 21 un 23 gadus vecas sievietes. Bez cietušajiem ceturtdien beigušies trīs ceļu satiksmes negadījumi Jūrmalā, divi Salaspilī un pa vienam Ropažu novada Muceniekos un Ainažu ielā Saulkrastos.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pagājušās diennakts laikā Rīgas reģionā sastādījusi 123 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 34 par ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas trīs personas

Likumsargi kopš pirmdienas arī reģistrējuši četras velosipēdu zādzības (arī vienu Jūrmalā) un divas zādzības no transporta līdzekļa.

(papildināta ar jaunāko informāciju)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.