Menu
 

Ķekavā degusi dārza māja, Jaunolainē – automašīnas dzinējs Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Nedēļas sākumā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis vairākus izsaukumus Pierīgā, tostarp par ugunsgrēkiem Jaunolainē un Ķekavā, savukārt Stopiņu novadā un Salaspils novadā no ūdenstilpnes izcelts bojāgājušais, informē glābšanas dienestā.

29.jūnija pusdienlaikā glābēji devās uz Jaunolaini, kur dega vieglās automašīnas dzinējs 0,5 m2 platībā, nepilnas pusstundas laikā ugunsgrēku izdevās likvidēt. Naktī uz 30.jūniju, neilgi pēc pusnakts, tika saņemts izsaukums uz Skolas ielu Jūrmalā, kur daudzstāvu mājas dzīvoklī uz plīts dega ēdiens 0,01 m2 platībā, taču tas tika nodzēsts pirms VUGD darbinieku ierašanās.

Savukārt agrā trešdienas rītā Celtnieku ielā Ķekavā dega dārza māja 12 m2 platībā, šī ugunsgrēka dzēšana aizņēma vairāk nekā stundu, norāda glābšanas dienestā.

Nedēļas sākumā VUGD darbinieki veica arī cita veida darbus. 28.jūnija pēcpusdienā Stopiņu novadā no karjera ūdenstilpnes tika izcelts bojāgājis cilvēks, savukārt 30.jūnija vēlā vakarā Salaspils novadā, kā jau ziņots, bojāgājis cilvēks tika izcelts no peldbaseina un nodots Valsts policijas darbiniekiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.