Menu
 

41 cietušais nedēļas nogalē uz Rīgas un Pierīgas ceļiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
41 cietušais nedēļas nogalē uz Rīgas un Pierīgas ceļiem Valsts policija

Kopš pagājušās piektdienas Valsts policija Rīgas reģionā reģistrējusi 97 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietis 41 cilvēks. Cietušo vidū ir seši gājēji un četri velosipēdisti. Viens negadījums beidzies traģiski.

Sestdien pievakarē Rīgā, Augusta Dombrovska ielā, notika automašīnas “Volvo” un motocikla “Suzuki” sadursme, kurā gāja bojā 1985.gadā dzimušais motocikla vadītājs, bet automašīnas vadītājs guva traumas un tika nodots mediķu aprūpē.

Pierīgā nedēļas nogale pagājusi visai mierīgi. Divi negadījumi ar cietušajiem fiksēti Ādažu novadā, kur, apgāžoties transporta līdzekļiem, miesas bojājumus guva 49 un 53 gadus veci vīrieši.

Trīs ceļu satiksmes negadījumi bez cietušajiem reģistrēti Jūrmalā, divi – Stopiņu novadā, pa vienam – Ķekavas, Mārupes, Siguldas, Olaines un Carnikavas novados.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 443 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 148 par ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas 12 personas, tostarp pa vienai Jūrmalā, kā arī Ķekavas un Mārupes novadā.

Likumsargi kopš pirmdienas arī reģistrējuši divas automašīnu zādzības (arī vienu Babītes novada Priežciemā), 14 velosipēdu zādzības un 24 zādzības no transporta līdzekļa (arī vienu Jomas ielā Jūrmalā).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.