Menu
 

Ķekavas novadā degusi pirts, Ropažu novadā – automašīna, Jūrmalā – tējkanna Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pagājušās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis vairāk nekā 30 izsaukumu, no kuriem lielākā daļa (19) bijusi par sestdien spēcīgo vēja brāzmu nogāztajiem un ceļa braucamajai daļai vai ietvei pārkritušajiem kokiem. Novērsta arī virkne ugunsgrēku.

Ceturtdien vakarā Ķekavas novada Dzērumos degusi pirts 25 kvadrātmetru platībā, un ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas divas stundas, informēja VUGD. Sestdien Ropažu novadā uz autoceļa Rīga – Ērgļi aizdegusies vieglā automašīna.

Vairāki izsaukumi – no Carnikavas, kā arī Tērbatas ielas un  Talsu šosejas Jūrmalā – saņemti par dzīvojamo ēku virtuvēs uz plīts svilstošu ēdienu. Vēl Jūrmalā neapsaimniekotā ēkā Strādnieku ielā deguši sadzīves priekšmeti, bet Drosmes ielā – tējkanna.

Saulkrastu novadā divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā 0,5 kvadrātmetru platībā degusi sienas konstrukcija, Ādažu novada Garkalnē – siltumizolācija pie pirts dūmvada, Avotkalnu ielā Inčukalnā – sodrēji divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā, bet degoši atkritumi apdzēsti Mālnieku ielā Ādažos, Granīta ielā Rumbulā un Nogāzes ielā Bukultos.

Sestdien pēc ceļu satiksmes negadījuma Jūrmalā VUGD darbinieki izvilkuši no grāvja vieglo automašīnu, cilvēkiem palīdzība nebija nepieciešama.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.