Menu
 

Atjaunota satiksme uz Ventspils šosejas Babītes novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Atjaunota satiksme uz Ventspils šosejas Babītes novadā arhīvs

Trešdien ap plkst. 10 Ventspils šosejas 26.kilometrā pie Varkaļiem noticis ceļu satiksmes negadījums. Sākotnēji bija pilnībā bloķēta satiksme no Spuņciema līdz Varkaļu kanālam, nedaudz vēlāk tika atjaunota kustība pa vienu joslu, bet ap plkst. 11 satiksmes pilnībā atjaunota, liecina VAS “Latvijas Valsts ceļi” informācija.

Sākotnējā informācija liecina, ka virzienā uz Rīgu notikusi sadursme starp kravas auto "Scania" un vieglo auto "Mercedes Benz". Negadījumā ir viens cietušais, vēsta LETA.

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā policija reģistrējusi 67 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 12 cilvēki, tostarp pieci gājēji.

Pierīgā virkne satiksmes negadījumu, par laimi, beigusies bez cietušajiem. Četras autoavārijas reģistrētas Stopiņu novadā – Ulbrokā, Sauriešos, Dreiliņos un Līčos, trīs – Babītes novadā, pa divām – Mārupē, Saulkrastu novadā un Ķekavas novada Krustkalnos, pa vienai – Salaspilī, Ādažu novada Kadagā, Garkalnes novada Upesciemā un Krimuldas novadā.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 334 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 96 par ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas astoņas personas, tostarp divas Jūrmalā un viena Inčukalnā.

Likumsargi kopš pirmdienas arī reģistrējuši piecas automašīnu zādzības (arī pa vienai Babītes novada Priežciemā un Stopiņu novada Upeslejās), 13 velosipēdu zādzības (arī vienu Inčukalna novada Meža mierā) un 18 zādzības no transporta līdzekļa (arī vienu Ādažos).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.