Menu
 

Inčukalnā degusi automašīna un atkritumi, Olainē - sadzīves priekšmeti Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Pagājušās nedēļas nogalē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis vairākus izsaukumus Pierīgā: Inčukalnā degusi automašīna un atkritumi, savukārt Olainē - sadzīves priekšmeti daudzdzīvokļu mājas pagrabā.

Kā informē VUGD pārstāvji, naktī uz 14.augustu ugunsdzēsēji devās uz Atmodas ielu Inčukalnā, kur dega vieglā automašīna 3 m2 platībā, aptuveni stundas laikā tā nodzēsta. Tās pašas dienas agrā rītā saņemts izsaukums uz Zemgales ielu Olainē, kur deviņstāvu dzīvojamās mājas pagrabā dega sadzīves priekšmeti 4 m2 platībā; pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies 10 cilvēki. Šo ugunsgrēku izdevās likvidēt aptuveni divarpus stundu laikā.

Naktī uz 16.augustu un agri no rīta Inčukalnā deguši atkritumi konteinerā: vienā vietā 3 m2 platībā, otrā - 4 m2 platībā. Abi ugunsgrēki likvidēti pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Pagājušās nedēļas beigās VUGD darbinieki veikuši arī cita veida darbus. 14.augusta rītā Siguldas ielā Vangažos uz vieglās automašīnas bija uzkritis apgaismojuma stabs, kas tika nocelts. Savukārt 15.augusta pēcpusdienā Slokas ielā Jūrmalā no ceļa braucamās daļas tika novākts nolūzis koks, vēsta glābšanas dienestā.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.