Menu
 

Pierīgā degusi vieglā automašīna, reklāmas izkārtne un koks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Pierīgā degusi vieglā automašīna, reklāmas izkārtne un koks arhīvs

Visai mierīgi nedēļas pirmā puse Pierīgas novados un Jūrmalā pagājusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD). Saņemts ducis izsaukumu, taču lielu un bīstamu ugunsgrēku vai negadījumu nav bijis.

Rīgas ielā Salaspilī pirmdien aizdegusies uz ēkas fasādes izvietota reklāmas izkārtne, taču tā apdzēsta vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās. Babītes novada Salas pagastā degusi vieglā automašīna, Baldones novadā – koks un meža zemsedze dažu kvadrātmetru platībā, bet Baznīcas ielā Jūrmalā, Zvanu ielā Salaspilī un Siguldā – atkritumi.

Gaileņu ielā Garkalnē pirmdien glābēji notvēruši čūsku, kas atradās pie dzīvojamās mājas ieejas, un palaiduši brīvībā. Savukārt Talsu šosejā Jūrmalā VUGD darbinieki no bedres izcēluši tajā iekritušu kaķēnu.

Otrdien uz Saulkrastu apvedceļa glābēji ar absorbentu palīdzību savākuši no bojātas kravas automašīnas degvielas tvertnes izlijušu degvielu 150 m2 platībā, bet trešdien Babītes novadā un pirmdien Bražciemā, Jūrmalā, sakārtoja ceļa braucamo daļu pēc notikušā ceļu satiksmes negadījuma.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.