Menu
 

Olaines novadā deguši atkritumi un zaru kaudzes, Jūrmalā - nojume Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Nedēļas pirmajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis vairākus izsaukumus Pierīgā: Olaines novadā dega atkritumi un zaru kaudzes, Jūrmalā - nojume, savukārt Ropažu novadā bedrē bija iekritis zirgs.

Kā informē glābšanas dienestā, 16.augusta agrā pēcpusdienā ugunsdzēsēji devās uz Stacijas ielu Olainē, kur dega atkritumi 5 m2 platībā; šis ugunsgrēks likvidēts aptuveni pusstundas laikā. Tās pašas dienas vēlā pēcpusdienā Ludzas ielā Jūrmalā dega nojume 20 m2, tā nodzēsta aptuveni pusotras stundas laikā. 

18.augusta vēlā pēcpusdienā saņemts izsaukums uz Olaines pagasta Pēterniekiem, kur dega zaru kaudzes 50 m2 platībā, dzēšanas darbi ilga nepilnas divas stundas. Savukārt vakarā ugunsdzēsēji devās uz Stacijas ielu Olainē, kur piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva kāpņu telpā dega atkritumi 0,02 m2 platībā, taču šis ugunsgrēks likvidēts pirms VUGD darbinieku ierašanās.

Nedēļas sākumā glābēji veikuši arī cita veida darbus. 16.augustā Mārupes novada Babītes pagastā notikusi divu vieglo automašīnu sadursme, savukārt 17.augustā Ropažu novada Ulbrokā bijusi vieglās automašīnas avārija, pēc abiem negadījumiem VUGD darbinieki sakārtojuši ceļa braucamo daļu. 17.augustā glābēji devušies uz Ropažu novada Berģiem, kur bedrē bija iekritis zirgs, tas tika izcelts un nodots saimniekiem. Saņemti arī izsaukumi par nolūzušiem kokiem - Jūrmalā bijuši deviņi šādi izsaukumi, koki pārsvarā bija uzkrituši uz ceļa braucamās daļas, vēsta glābšanas dienestā.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.