Menu
 

Satiksmes negadījumā Siguldā cietušas divas pusaudzes

  • Autors:  Apriņķis.lv
Satiksmes negadījumā Siguldā cietušas divas pusaudzes arhīvs

Ceturtdien Rīgas reģionā reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Viens no negadījumiem noticis Pulkveža Brieža ielā Siguldā, kur sadursmē ar automašīnu “Renault Espace” ievainojumus guvušas 12 un 13 gadus vecas velosipēdistes.

Vēl Ķekavā sadūrušās vieglā automašīna “Audi A4” un kravas auto “DAF”, Mārupes novadā – “Mazda 6” un “Volvo FH”, uz Vidzemes šosejas Siguldā – “BMW 330” un “Škoda Octavia”, bet Mārupē avarējusi kravas automašīna “DAF”. Šajos negadījumos Pierīgā cilvēki nav cietuši.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā aizvadītās diennakts laikā Rīgas reģionā sastādījusi 117 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 27 par ātruma pārsniegšanu un vienu par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas piecas personas, tostarp divas Jūrmalā.

Likumsargi ceturtdien arī reģistrējuši sešas transportlīdzekļa zādzības (arī pa vienai Babītes novada Spilvē un Carnikavā), septiņas velosipēdu zādzības (arī pa vienai Salaspilī un Pārolainē), kā arī sešas zādzības no transporta līdzekļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.