Menu
 

Kopš nedēļas sākuma satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 29 cilvēki, divi gājuši bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēts 151 ceļu satiksmes negadījums, cietuši 29 cilvēki un divi gājuši bojā. Cietušo vidū ir pieci gājēji un pieci velosipēdisti, liecina Valsts policijas informācija.

Jau ziņots, ka 6.septembrī ap pulksten 8.00 Mārupes novada Salas pagastā, uz autoceļa Rīga-Ventspils, notika automašīnas “Toyota” un mikroautobusa “Volkswagen” sadursme, kuras rezultātā notikuma vietā bojā gāja viena persona un divas personas ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē. Savukārt pirmdien ap pulksten 20.10 Ķekavas pagastā notika sadursme starp motociklu un kravas automašīnu “Scania”, un ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja motocikla vadītājs.

Kopš pirmdienas Valsts policija Rīgas reģionā sastādījusi desmit administratīvā pārkāpuma protokolus par agresīvu braukšanu. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 257 protokoli.

Aizturēti deviņi autovadītāji alkohola reibumā un trīs – narkotisko vielu iespaidā.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados arī reģistrētas divas automašīnas zādzības un 15 velosipēdu zādzības, kā arī trīs zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.