Menu
 

Triju dienu laikā Pierīgā degušas četras vieglās automašīnas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Kopš nedēļas sākuma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus. Teju puse bijusi par degošām vieglām automašīnām.

Informācija par degošiem transportlīdzekļiem saņemta naktī uz otrdienu Pārolainē, otrdien no rīta Emīla Dārziņa ielā Jūrmalā, trešdienas rītā Saulkrastu novadā uz Ainažu šosejas un pēcpusdienā Nurmižu ielā Siguldā, informēja VUGD. Visi šie ugunsgrēki likvidēti aptuveni stundas laikā.

Otrdien pēcpusdienā saņemts izsaukums uz Skolas ielu Jūrmalā, kur deviņstāvu dzīvojamā mājā bija aizdedzies lifta elektromotors. No ēkas tika evakuēti četri cilvēki un ugunsgrēks likvidēts pusotras stundas laikā.

Vēl Salaspils novada Aconē bija dedzis transformators, Viestura ielā Jūrmalā – saldētavas iekārta noliktavā, bet Skolas ielā Salaspilī – atkritumi.

“Apriņķis.lv” jau ziņoja, ka pirmdien neilgi pirms pusnakts VUGD saņēma izsaukumu uz Jūrmalu, kur divstāvu dzīvojamās mājas otrajā stāvā istabā gruzdēja gulta, matracis un grāmatu plaukts 5 m2 platībā. Mājokļa saimnieks liesmas bija apdzēsis, bet ēkā bija spēcīgs piedūmojums. Trīs ēkas iemītnieki bija evakuējušies pirms VUGD darbinieku ierašanās, negadījumā cieta divi cilvēki.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.