Menu
 

Jaunolainē automašīna izvilkta no ezera, Siguldā – no grāvja

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Aizvadītās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus. Puse bijusi par mēroga ziņā nelieliem ugunsgrēkiem, otra puse – par nepieciešamiem glābšanas darbiem, lielākoties pēc ceļu satiksmes negadījumiem, informēja VUGD.

Sestdien plkst. 15.25 tika saņemta informācija, ka uz Rīgas apvedceļa Jaunolainē notikusi četru automašīnu sadursme. Notikuma vietā ar hidrauliskiem instrumentiem no avarējuša transportlīdzekļa tika atbrīvots viens cilvēks un nodots NMPD mediķiem. Automašīnām tika atvienotas akumulatora klemmes, viena automašīna tika novilkta ar vinču no ceļa braucamās daļas, kā arī tika sakārtota ceļa braucamā daļa. Pēc pusotras stundas VUGD pārstāvji darbu notikuma vietā pabeidza.

Sestdien pievakarē Ausekļa ielā Siguldā grāvī bija ieslīdējis mikroautobuss, daļēji aizšķērsojot ceļa braucamo daļu. Glābēji sadarbībā ar pašvaldības policijas darbiniekiem spēkratu no grāvja izvilka.

Svētdien Ķekavas novada Katlakalnā pēc vieglās automašīnas avārijas glābēji atvienoja akumulatora klemmes. Savukārt pirmdien agri no rīta Jaunolainē no ezera tika izvilkta vieglā automašīna, kurā cilvēki netika atrasti, tāpēc glābēji darbus beidza, un notikušā apstākļus turpinās skaidrot Valsts policija.

Piektdien Zeiferta ielā Olainē un Mežaparka prospektā Jūrmalā apdzēstas aizdegušās vieglās automašīnas. No Jūrmalas saņemti vēl divi izsaukumi – Atbalss ielā deguši atkritumi, bet Zvīņu ielā koks.

Sestdien Krišjāņa Barona ielā Baložos piecstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī bija aizdedzies matracis, taču šis negadījums tika novērsts vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.