Menu
 

Pierīgā dedzis neapsaimniekotas ēkas jumts, āra tualete, lampa un atkritumi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis tikai sešus izsaukumus, no tiem piecus – par ugunsgrēkiem.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bja izcēlies pirmdien plkst.16.01 Saulkrastu novada Zvejniekciemā, kur dega vienstāva neapsaimniekotas ēkas jumts 30 kvadrātmetru platībā un pārvietojamā āra tualete. Kā informēja VUGD, ugunsgrēks tika likvidēts nepilnas stundas laikā.

Pirmdien plkst. 17.32 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Mazcenu aleju Jaunmārupē, kur trīsstāvu sabiedriskajā ēkā dega apgaismojuma lampa viena kvadrātmetra platībā. Kā jau ziņots, objektā bija nostrādājusi automātiskā ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēma, un no ēkas bija evakuējušies 18 cilvēki. Plkst. 18.16 ugunsgrēks tika likvidēts.

Mālpilī VUGD darbinieki apdzēsuši degošus atkritumus, vēl divi ugunsgrēki likvidēti pirms ugunsdzēsēju ierašanās – Mārupes novada Babītes pagastā divstāvu ražošanas ēkā bija aizdegušās sadzīves mantas (1 m2), bet Salaspils novada Aconē degusi sprieguma maiņas iekārta un sausā zāle (8 m2).

Liliju ielā Mārupē VUGD darbinieki sazāģējuši un aizvākuši ceļa braucamajai daļai pārkritušu koka zaru.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.