Menu
 

Jūrmalā automašīna notriekusi gājēju, kurš negadījuma vietā miris

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Ceturtdien ap pulksten 6.15 Jūrmalā, Skolas ielā, automašīnas “Volkswagen Golf” vadītāja uzbrauca divām stāvošām automašīnām “Mercedes Benz” un “Honda”, pēc kā uzbrauca gājējam. Ceļu satiksmes negadījuma vietā no gūtajām traumām gājējs gāja bojā. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Ceturtdien plkst. 7.48 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma izsaukumu uz Mārupes novada Salas pagastu, kur uz autoceļa Rīga – Ventspils bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Glābēji no avarējušās mašīnas atbrīvoja cilvēku un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, kā arī atvienoja abu automašīnu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Kopumā pagājušās diennakts laikā Rīgas reģionā reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir četri gājēji un viens velosipēdists, liecina Valsts policijas informācija.

Policija Rīgas reģionā sastādījusi vienu administratīvā pārkāpuma protokolu par agresīvu braukšanu un 69 protokolus par braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Aizturēts viens autovadītājs alkohola reibumā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.