Menu
 

Jūrmalā dedzis autobuss un kravas automašīna, Berģos – vieglā automašīna

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis duci izsaukumu. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks reģistrēts piektdien pievakarē Dzērvju ielā Jūrmalā, kur 25 kvadrātmetru platībā dedzis autobuss un kravas automašīna.

Trīs izsaukumi pēdējo dienu laikā saņemti no Ropažu novada. Ceturtdien Podkājās degušas celmu saknes un kūdra 6 m2 platībā, sestdien Berģos – zaru kaudze 15 m2 platībā, bet naktī uz pirmdienu Berģos – vieglā automašīna, informēja VUGD.

Vēl Olaines novada Stīpniekos degusi garāža un vieglā automašīna, vienstāva dzīvojamā mājā Rīgas ielā Salaspilī – sodrēji dūmvadā, bet Krišjāņa Barona ielā Siguldā – atkritumi.

Piektdien Siguldā VUGD darbinieki atbrīvojuši un NMPD mediķiem nodevuši vienu cietušu personu pēc vieglās automašīnas un mikroautobusa sadursmes. Ceļa braucamā daļa sakārtota arī pēc ceļu satiksmes negadījuma Rīgas ielā Salaspilī. Savukārt Veselības ielā Olainē un Babītes pagasta Priežciemā aizvākti ceļa braucamajai daļai pārkrituši koki.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.