Menu
 

Ceļu satiksmes negadījumā Inčukalna pagastā gājis bojā velosipēda vadītājs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ceturtdien, 21. oktobrī, ap pulksten 7.30 Siguldas novada Inčukalna pagastā, autoceļa Inčukalns – Ropaži 1.kilometrā, pēc Valsts policijas sākotnējās informācijas, notika “BMW” markas automašīnas un velosipēdista sadursme. Notikuma vietā no gūtajām traumām velosipēda vadītājs gāja bojā.

Savukārt ap pulksten 17.20 Rīgā, Meža prospektā “Volkswagen” markas automašīna uzbrauca gājējam, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā. Abos gadījumos Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītās diennakts laikā Rīgas reģionā reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi, kuros divi cilvēki gājuši bojā un cietuši astoņi cilvēki. Cietušo vidū ir viens gājējs un divi velosipēdisti.

Aizturēti četri autovadītāji alkohola reibumā. Valsts policija Rīgas reģionā arī sastādījusi trīs administratīvā pārkāpuma protokolus par agresīvu braukšanu un 56 protokolus par braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados pēdējās diennakts laikā reģistrētas trīs automašīnu zādzības un divas velosipēdu zādzības, kā arī viena zādzība no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.