Menu
 

Ādažos nodzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks kokapstrādes cehā (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sestdien Ādažu novadā ugunsdzēsēji nodzēsuši paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD). VUGD plkst.12.40 saņēma izsaukumu uz Ādažu pagastu, kur ugunsgrēks 80 kvadrātmetru platībā bija izcēlies vienstāva ēkā esošajā kokapstrādes cehā. Trīsarpus stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Kopumā pagājušās nedēļas otrajā pusē VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis vien astoņus izsaukumus, tostarp trīs – no Jūrmalas. Rubeņu ielā bija aizdegusies divstāvu dzīvojamās mājas ārsiena (2 m2), Rīgas ielā – meža zemsedze (20 m2), bet Ērgļu ielā – vieglā automašīna (8 m2).

Vēl Stopiņu pagasta Sauriešos  dedzis atkritumos izmests dīvāns, Jaunolainē piecstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva dzīvoklī svilis uz plīts bez uzraudzības atstāts ēdiens, bet Siguldas novada Allažmuižā 10 m2 platībā deguši atkritumi.

Vienīgais izsaukums par neieciešamiem glābšanas darbiem saņemts sestdien no Garkalnes pagasta Baltezera, kur VUGD darbinieku palīdzība bija nepieciešama ceļa braucamajai daļai pārkrituša koka aizvākšanā.

(papildināts viss teksts)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.