Menu
 

Nedēļas pirmajā pusē Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Nedēļas pirmajā pusē Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki cilvēki arhīvs

Valsts policija kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrējusi 152 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 33 cilvēki, viņu vidū 22 gājēji un velosipēdisti. Vairāki negadījumi ar cietušajiem fiksēti arī Pierīgas ceļos.

Saulkrastu novadā automašīnas “VW Golf” sadursmē ar dzīvnieku miesas bojājumus guvusi 74 gadus veca kundze. Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā automašīnas “Toyota Avensis” avārijā cietis 62 gadus vecs vīrietis, bet Kolkas ielā Jūrmalā, apgāžoties transportlīdzeklim, traumas guvis 52 gadus vecs vīrietis. Līdzīgā negadījumā Siguldas novada Jūdažos cietis 8 gadus vecs zēns.

Cilvēki traumas guvuši arī “Opel Vectra” un “Nissan Qashqai” sadursmē Ropažu novadā, “Audi A4” un “Mercedes Benz” sadursmē Inčukalna novada Griķos, kā arī transportlīdzekļu sadursmē Inčukalna novada Krustiņos un Siguldā.

Bez cietušajiem Pierīgā beigušies pieci ceļu satiksmes negadījumi Garkalnes novadā, četri – Stopiņu novadā, pa trim – Jūrmalā, divi – Mārupes novadā, bet pa vienam – Carnikavā, Siguldā, Ādažu novada Birzniekos, Ādažos un Krimuldas novada Lēdurgas pagastā.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā nedēļas pirmajā pusē Rīgas reģionā sastādījusi 436 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 122 par ātruma pārsniegšanu un vienu par agresīvu braukšanu. Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas astoņas personas, tostarp pa vienai Babītes, Ikšķiles un Salaspils novadā, kā arī Jūrmalā un Siguldā.

Likumsargi kopš pirmdienas arī reģistrējuši sešas transportlīdzekļa zādzības (arī pa vienai Ķekavā un Siguldas novada Peltēs), deviņas velosipēdu zādzības (arī vienu Olainē), kā arī 26 zādzības no transportlīdzekļa (arī pa vienai Babītē, Spilvē, Salaspilī, Jūrmalā un Carnikavā).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.