Menu
 

Ādažu novadā degusi pirts, vieglā automašīna un tosteris

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis septiņus izsaukumus, tajā skaitā pa trim – no Ādažu novada un Jūrmalas.

Lielākais ugunsgrēks reģistrēts pirmdien vakarā Carnikavas pagasta Gaujā, kur dega pirts 80 kvadrātmetru platībā. Liesmas tika apdzēstas pēc divu stundu darba, informēja VUGD.

Vēl viens izsaukums uz Gauju saņemts otrdien pievakarē – vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās tika apdzēsts divstāvu dzīvojamās mājas virtuvē aizdedzies tosteris. Savukārt nepilnu stundu iepriekš VUGD darbinieka steidza uz Jaunkūlu ielu Ādažos, kur dega vieglā automašīna. Arī šis negadījums tika novērsts pirms ugunsdzesēju ierašanās.

Trīs ugunsgrēki kopš pirmdienas reģistrēti arī Jūrmalā. Pirmdien pēcpusdienā 5.līnijā degusi lapu kaudze un sausā zāle 15 m2 platībā, otrdien Ķemeru ielā – zaru kaudze mežā, bet trešdien pēcpusdienā Rīgas ielā – meža zemsedze 1 m2 platībā.

Vienīgais izsaukums par nepieciešamiem glābšanas darbiem saņemts naktī uz ceturtdienu Ropažu novada Garkalnes pagastā, kur pēc vieglās automašīnas avārijas uz Vidzemes šosejas VUGD pārstāvji sakārtoja ceļa braucamo daļu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.