Menu
 

Uz plīts piedegot ēdienam, Sējas pagastā cietis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Svētdien plkst. 14.58 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Saulkrastu novada Sējas pagastu, kur trīsstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvokļa virtuvē uz plīts dega ēdiens.

Liesmas tika apdzēstas pirms ugunsdzēsēju ierašanās, taču dzīvoklī bija radies spēcīgs sadūmojums un bija cietis viens cilvēks, kurš tika nodots NMPD mediķiem. Kā īpaši atzīmē VUGD, mājoklī nebija uzstādīts dūmu detektors.

Kopumā pagājušās nedeļas otrajā pusē VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis deviņus izsaukumus. Vēl viens izsaukums par virtuvē uz plīts piedegušu ēdienu, kas izraisīja sadūmojumu, saņemts svētdien vakarā no Pirmās ielas Ādažos.

Ķekavas novada Dzērumos bija aizdedzies elektrības stabs, Brīvības prospektā Jūrmalā – atkritumi, bet Gulbju ielā Jūrmalā – meža zemsedze un atkritumi 10 kvadrātmetru platībā.

Svētdien plkst. 15.16 VUGD saņēma informāciju, ka Mārupes novada Salas pagastā Spuņņupē atrodas laiva ar trim cilvēkiem, kuri saviem spēkiem nespēj nokļūt krastā, jo laivai nedarbojās motors. Glābēji nogādāja cilvēkus un laivu krastā.

Vēl Ropažu novada Rumbulā VUGD darbinieki atvienoja avarējušas vieglās automašīnas akumulatora klemmes, bet Telšu ielā Jūrmalā aizvāca virs ceļa braucamās daļas pārkritušu koku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.