Menu
 

Sausajā Daugavā Salaspils novadā atrasts miris cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs

Trešdien plkst.1.04 naktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Salaspils novada Salaspils pagastu, kur cilvēks ar laivu bija iebraucis Sausajā Daugavā un nebija atgriezies krastā.

Pārmeklējot upes teritoriju ar drona un laivas palīdzību, tika atrasta apgāzusies laiva un virsjaka, bet vēlāk arī cilvēks, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Plkst.4.02 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Kopumā kopš nedēļas sākuma VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis 11 izsaukumus, no tiem astoņus – par platības ziņā nelieliem ugunsgrēkiem.

Četri ugunsgrēki fiksēti trešdien ēkās. Ropažu novada Garkalnes pagasta Upesciemā vienstāva pirtī bija aizdegusies ārsiena un jumts (5 kvadrāmetru platībā), Ropažu pagastā un Ādažu novada Carnikavas pagasta Gaujā – vienstāva dzīvojamo māju starpsiena (1 m2), bet Bīriņu ielā Saulkrastos – elektrības rozete četrstāvu dzīvojamās ēkas trešajā stāvā.

Vēl Siguldas novadā dedzis elektrības kabelis un sausā zāle (2 m2), Stopiņu pagasta Ulbrokā – kravas automašīnas motora nodalījums (2 m2), Saulkrastu novada Sējas pagastā – elektrības transformators, bet Ķekavas novada Baldones pagastā – kūdra mežā (20 m2).

Divi izsaukumi par nolūzušiem vai aizlūzušiem kokiem nedēļas sākumā saņemti no Jūrmalas. Skolas ielā koks bija uzgāzies uz divām vieglajām automašīnām, bet Ķemeru ielā – pārkāries virs bērnu laukuma. Abi koki tika sazāģēti un aizvākti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.