Menu
 

Ceturtdien ugunsgrēkā Siguldā cietis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ceturtdien ugunsgrēkā Siguldā cietis cilvēks arhīvs

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 44 izsaukumus, tostarp uz Siguldu, kur dega vieglā automašīna, saimniecības ēkas jumts un atkritumu konteiners. Ugunsgrēkā cietis viens cilvēks.

6. septembrī plkst. 22.31 VUGD saņēma izsaukumu uz Siguldu, kur, kā liecināja sākotnējā informācija, dega vieglā automašīna. Ugunsdzēsējiem ierodoties, konstatēts, ka 3 m2 platībā deg vieglā automašīna, saimniecības ēkas jumts 5 m2 platībā un blakus esošais atkritumu konteiners 1 m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots NMPD mediķiem. Plkst. 23.43 ugunsgrēks tika likvidēts, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz vietām, kur dega atkritumi, skaidas, sausā zāle, meža zemsedze, metāla caurules siltumizolācija, transformators, gulsnis, koka dobums, sodrēji ēkas dūmvadā un četros gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. Ugunsnelaimes notikušas arī Liepājā un Lielvārdē.

Kopumā laika posmā no šī gada 6. septembra plkst. 6.30 līdz 7. septembra plkst. 6.30 VUGD saņēma 44 izsaukumus – 16 uz ugunsgrēku dzēšanu un 19 uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi, vēsta I. Palkavniece.

Glābšanas dienests arī aicina neaizmirst par drošību, dodoties uz mežu sēņot vai ogot. Ar ieteikumiem, lai neapmaldītos mežā, iespējams iepazīties šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.