Menu
 

Brīvdienās ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā dzīvību zaudējuši trīs cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sestdien, 20.novembrī, plkst.18.42 Ikšķilē, Ozolu ielā, un 21.novembrī plkst.00.38 Mārupes novada Babītes pagasta Vīkuļos līdz šim nenoskaidroti automašīnu vadītāji uzbrauca gājējiem, kuri negadījuma vietā gāja bojā, liecina Valsts policijas informācija. Automašīnu vadītāji bija atstājuši notikuma vietu, par notikušo neziņojot likumā noteiktā kārtībā. Policija abos gadījumos skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt 19.novembrī, plkst. 16.54 Ogrē, Daugavpils un J.Alunāna ielu krustojumā, notika kāda vīrieša vadītās automašīnas “Volvo” sadursme ar velosipēdistu. Ceļu satiksmes negadījumā cieta velosipēdists, kurš no gūtajām traumām medicīnas iestādē mira.

Pēdējo četru dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēti 167 ceļu satiksmes negadījumi, kuros trīs cilvēki gājuši bojā un cietuši 28. Cietušo vidū ir divpadsmit gājēji un astoņi velosipēdisti.

Kopš pagājušās ceturtdienas Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 20 autovadītāji alkohola reibumā. Sastādīti 264 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 15 protokoli par agresīvu braukšanu.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados reģistrēta viena automašīnu zādzība un astoņas velosipēdu zādzības, kā arī deviņas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.