Menu
 

Glābēji brīvdienās atbrīvojuši ceļus no kritušiem kokiem un avarējušām automašīnām

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Gluži mierīgi bīvdienas pagājušās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem Pierīgas novados un Jūrmalā – aizvadītās nedēļas otrajā pusē saņemts ducis izsaukumu, taču lielākā daļa bijusi par nepieciešamu palīdzību vēja gāztu koku aizvākšanā.

Ceļa braucamajai daļai pārkrituši koki sazāģēti un aizvākti sestdien Poruka prospektā, Skolas ielā un Talsu šosejā Jūrmalā, kā arī Ķekavas pagastā, Daugmales pagastā, Vildogas ceļā Siguldā, Riekstu ielā Baldonē, Ādažu novada Alderos un Olaines novada Stūnīšos, informēja VUGD.

Ceturtdien Ādažu novada Baltezerā bija notikusi četru vieglo automašīnu sadursme, bet piektdien vakarā Carnikavas pagasta Gaujā – kravas un vieglās automašīnas sadursme. Abos gadījumos glābēji atvienoja spēkratu akumulatora klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Savukārt sestdien Mūzikas ielā Jūrmalā likvidēja gāzes noplūdi no avarējušas vieglās automašīnas.

Vienīgais izsaukums uz ugunsgrēka vietu saņemts piektdien no Vanagkalnu ielas Baldonē, kur piecstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva dzīvoklī bija piededzis bez uzmanības uz plīts atstāts ēdiens. Taču šis negadījums tika novērsts vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.