Menu
 

Lūdz atsaukties aculieciniekus koprades laboratoriju ekspozīcijas sabojāšanā Siguldā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Siguldas novada pašvaldība un pašvaldības policija lūdz atsaukties aculieciniekus, kuriem ir informācija par koprades laboratorijās iekārtotās ekspozīcijas “#S!mtiemsajūtu” sabojāšanu Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā. Informāciju var nodot, zvanot uz diennakts dežūrtālruni 26160288 vai sūtot ziņas lietotnē “WhatsApp”.

Kā liecina pašvaldības informācija, trešdien koprades laboratorijās konstatēti bojājumi, izvandīti namiņi, noplēsti marķieri, ar rupjiem vārdiem apzīmēti namiņi un mēbeles, izmētātas bumbas un atlauzts lādes vāks. Tāpat arī paņemtas skaisti iesaiņotās dāvaniņas un sabojātas citas ekspozīcijas lietas, kuras Alberta koledžas Pasākumu producēšanas programmas 1. kursa studenti sadarbībā ar mākslinieci Ivetu Bamberi bija ar mīlestību veidojuši.

Ekspozīcijā “#S!mtiemsajūtu”, iedvesmojoties no latviešu tautas un autorpasakām, bija atspoguļotas četras pasakās paustās vērtības – piedošana, mīlestība, brīnums un vēlēšanās. Koprades laboratorijās Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā kultūra dzīvo jau vairāk nekā gadu, lai radītu kultūras un mākslas klātesamību, pieejamību, kamēr citas iestādes ir slēgtas, kā arī dotu platformu sabiedrības līdzdalībai, norāda pašvaldībā.

Ar Siguldas novada pašvaldības policiju var sazināties:
- zvanot uz diennakts dežūrtālruni 26160288 vai sūtot ziņas lietotnē “WhatsApp”;
- Siguldas mobilajā lietotnē, sadaļā “Ziņo Pašvaldības policijai”;
- rakstot uz oficiālo e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.;
- zvanot uz sekretariāta informatīvo tālruni 67972008 darba laikā (kvalitātes nolūkos sarunas tiek ierakstītas);
- rakstot iesniegumu, ko ārkārtējās situācijas laikā ir iespējams ievietot pastkastē pie ieejas pašvaldības policijas telpās Ausekļa ielā 6, Siguldā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.