Menu
 

Baltezerā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopumā saņēma 66 izsaukumus, tostarp uz Baltezeru, kur bija paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks.

Kā informē VUGD, pirmdien plkst. 21.49 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Baltezeru, kur dega divstāvu dzīvojamās mājas otrais stāvs 100m2 un jumts 120m2 platībā. Plkst. 1.55 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts. Notikuma vietā strādāja arī Inčukalna brīvprātīgie ugunsdzēsēji.

Ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz vietām, kur dega sadzīves priekšmeti vienstāva mājas bēniņos, dzīvojamais treilers, divos gadījumos – sodrēji dzīvojamo māju dūmvados, kondicionieris sabiedriskas ēkas servera telpā, elektrosadales skapis daudzdzīvokļu ēkas kāpņu telpā, norāda VUGD pārstāvji.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama 14 gadījumos, lai novāktu nolūzušus kokus no ceļa braucamās daļas, bet divos gadījumos koki tika novākti no vieglajām automašīnām.

Laika posmā no šī gada 29.novembra plkst. 6.30 līdz 30.novembra plkst. 6.30 VUGD kopumā saņēma 66 izsaukumus – sešus uz ugunsgrēku dzēšanu, 52 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi, vēsta glābšanas dienestā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.