Menu
 

Nedēļas nogalē Pierīgā negadījumos uz ceļa cietuši trīs cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Nedēļas nogalē Pierīgā negadījumos uz ceļa cietuši trīs cilvēki Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, no piektdienas līdz svētdienai Rīgas reģionā kopumā reģistrēti 87 ceļu satiksmes negadījumi, tajos miesas bojājumus guvuši 30 cilvēki. Arī Pierīgā negadījumos cietuši cilvēki – Salaspilī, Olaines novadā un Ādažu novada Kadagā.

7. septembrī Salaspilī notika sadursme starp vieglo automašīnu "Nissan Juke" un motociklu "Yamaha XV 1900”, negadījumā miesas bojājumus guvis 35 gadus vecs vīrietis.

Sestdien Ādažu novada Kadagā, apgāžoties transportlīdzeklim, cietis 46 gadus vecs vīrietis, savukārt Olaines novada Medemciemā sadūrušās vieglās automašīnas "Toyota RAV4" un "Volvo V50", kā rezultātā traumas guvusi 19 gadus veca meitene.

Pagājušajās trīs dienās notikuši arī vairāki citi ceļu satiksmes negadījumi Pierīgā, kuros neviens nav cietis: trīs – Salaspils novadā, pa diviem – Mārupes, Garkalnes un Siguldas novadā, kā arī Jūrmalā, bet pa vienam negadījumam bijis Ķekavas un Olaines novadā.

Pierīgā pieķerti arī vairāki dzērājšoferi: divi Salaspilī, bet pa vienam – Siguldā, Ķekavas novadā un Garkalnes novada Sunīšos.

Tāpat pagājušās nedēļas otrajā pusē Rīgas reģionā notikušas piecas automašīnu zādzības (tostarp Siguldā), 15 zādzības no transportlīdzekļa (arī Ādažu un Salaspils novadā) un deviņas velosipēdu zādzības.

 

 

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.