Menu
 

Kopš pirmdienas ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 27 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēti 224 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 27 cilvēki. Cietušo vidū ir septiņi gājēji, liecina Valsts policijas informācija.

Jau ziņots, ka trešdien ap plkst.14.30 Inčukalna pagastā, uz Valmieras šosejas virzienā uz Rīgu, starppilsētu autobusa un NBS piederošās kravas automašīnas "Mercedes Benz" sadursmē cietušas septiņas personas. Negadījuma rezultātā autobuss bija apgāzies uz sāniem. VUGD darbinieki nodeva cietušos Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMPD) mediķiem, atvienoja akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

NMPD precizēja, ka divi cilvēki bija guvuši salīdzinoši vieglas traumas un pieci vidēji smagas un smagas traumas. Seši cietušie tika nogādāti ārstniecības iestādēs Rīgā.

Kopš nedēļas sākuma Valsts policija Rīgas reģionā sastādījusi 35 administratīvā pārkāpuma protokolus par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 12 – par agresīvu braukšanu. Aizturēti astoņi autovadītāji alkohola reibumā.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados pēdējo triju dienu laikā reģistrēta viena automašīnas zādzība un sešas velosipēdu zādzības, kā arī trīs zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.