Menu
 

Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 28 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 167 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 28 cilvēki un viens gājis bojā, liecina Valsts policijas informācija.

Piektdien plkst. 12.50 Mārupes novada Salas pagasta Varkaļos, autoceļa Rīga-Ventspils (A10) 24.kilometrā, pēc sākotnējās informācijas, automašīnas “Audi” vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca divām personām, bet pēc tam ietriecās kokā. Viena no minētajām personām gāja bojā notikuma vietā, bet otra tika nogādāta medicīnas iestādē. Arī “Audi” vadītājs nogādāts medicīnas iestādē.

Īsi pēc pusnakts naktī uz svētdienu Saulkrastu novadā uz Ainažu šosejas (A1) notikusi autobusa un vieglās automašīnas sadursme. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem glābēji nodevuši trīs autobusa pasažierus, kā arī, vienu cilvēku, kuru, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja no vieglās automašīnas.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē Valsts policijas darbinieki sastādījuši 168 administratīvā pārkāpuma protokolus par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 19 protokolus par agresīvu braukšanu. Aizturēti 15 autovadītāji alkohola reibumā.

Rīgā un Pierīgā pēdējo triju dienu laikā reģistrēta viena automašīnas zādzība un divas velosipēdu zādzības, kā arī viena zādzība no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.