Menu
 

Jaunmārupē degusi saimniecības ēka, Sužos un Garupē – pirtis

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu, tostarp par vairākiem ugunsgrēkiem ēkās, informēja VUGD.

Ceturtdien Garkalnes pagasta Sužos bija aizdegusies vasaras virtuve un tai līdzās esošā vienstāva pirts 55 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas trīs stundas. Savukārt Jaunmārupē degusi vienstāva saimniecības ēka un vieglā automašīna 78 kvadrātmetru platībā, un no blakus esošās dzīvojamās mājas bija evakuējušies trīs cilvēki.

Naktī uz piektdienu Carnikavas pagasta Garupē divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā degusi pirts 12 m2 platībā, un no ēkas bija evakuējušies divi cilvēki. Ugunsgrēks novērsts divu stundu laikā.

Vēl uz Ventspils šosejas Jūrmalā, Stopiņu pagasta Dreiliņos un Rīgas ielā Salaspilī degušas vieglās automašīnas, Olaines novada Pēterniekos – kūla 80 m2 platībā, Babītes pagasta Mežārēs – apsildes ierīce būvobjektā, Edinburgas prospektā Jūrmalā – vienstāva tirdzniecības kiosks 33 m2 platībā, Garkalnes pagasta Berģos – zaru kaudze, Olaines novada Jāņupē – koka nojume 20 m2 platībā, Fabrikas ielā Jūrmalā – atkritumi neapsaimniekotā ēkā, bet Ķekavas novada Katlakalnā un Viestura ielā Jūrmalā – sodrēji dzīvojamo māju dūmvados.

Dzīvojamā mājā Dundagas ielā Jūrmalā bija pārkarsis apkures katls, taču degšana netika konstatēta un VUGD darbinieki vien atdzesēja apkures ierīci.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.