Menu
 

Par narkotisko vielu glabāšanu policija aizturējusi vīrieti; izņemtas dažādas narkotiskās vielas un 13 tūkstoši eiro

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

11.martā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Olaines iecirkņa amatpersonas iepriekš uzsāktā kriminālprocesā par narkotisko vielu glabāšanu Rīgas reģiona teritorijā aizturēja kādu 1988. gadā dzimušu vīrieti, pie kura pārbaudes laikā tika atrasti 55 grami marihuānas.

Veicot trīs sankcionētas kratīšanas aizturētā vīrieša dzīvesvietās un automašīnā, policisti kopumā atrada un izņēma vēl 2,5 kilogramus izžāvētas marihuānas, desmit gramu halucinogēno sēņu, vienu gramu kokaīna, divus gramus HTC sveķus, kā arī skaidru naudu 13 200 eiro.

Kā liecina Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas informācija, aizturētais vīrietis iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā un viņam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253. panta pirmās daļas – par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu. Likumā paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.