Menu
 

Mārupē novērsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis gandrīz divdesmit izsaukumu. Liela daļa bijusi par sausās zāles degšanas gadījumiem.

Plkst.1.48 naktī uz ceturtdienu VUGD saņēma izsaukumu uz Zeltiņu ielu Mārupē, kur dega divi šķūņi 150 kvadrātmetru platībā. Plkst.5.37 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Jau ziņots, ka trešdien plkst.4.21 VUGD saņēma izsaukumu uz Saulkrastu novadu, kur dega pirts un šķūņa jumts 60 kvadrātmetru platībā. Notikumā cieta cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Plkst.6.55 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Vēl Siguldas novadā dedzis garāžas jumts (20 m2), Smilšu ielā Baložos – uz plīts bez uzraudzības atstāts ēdiens, Stopiņu pagasta Cekulē un Muzeju ielā Mārupes novadā – vieglās automašīnas, Ropažu novada Bukultos – koks, bet Dreiliņu ielā Jūrmalā un Ūbeļu ielā Ādažos – atkritumi.

Kūlas ugunsgrēki pēdējo dienu laikā apdzēsti Ķekavas novadā (7000 m2), Mārupes novada Babītes pagastā (400 m2), Upesciema ielā Berģos (600 m2), Ķekavas novada Daugmales pagastā (700 m2) un Dienvidu ielā Salaspilī (500 m2).

VUGD darbinieki arī novērsuši ceļu satiksmes negadījumu sekas pēc divu vieglo automašīnu sadursmes Muižas ielā Jūrmalā, kur bija notikusi degvielas noplūde, pēc kravas automašīnas avārijas uz Ventspils šosejas, kā arī pēc kravas un vieglās automašīnas sadursmes Ķekavas novada Baldones pagastā. Savukārt dzīvojamā mājā Sporta ielā Garkalnē glābēji atdzesējuši pārkarsušu apkures katlu un likvidējuši sadūmojumu, degšana šajā gadījumā netika konstatēta.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.