Menu
 

Olaines novadā izceļoties ugunsgrēkam autoservisā, evakuējies viens cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu, liecina VUGD informācija.

Pirmdien plkst.13.19 ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Olaines novada Olaines pagastā, kur autoservisā dega divas vieglās automašīnas, iekrāvējs un automašīnu rezerves daļas 120 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējies viens cilvēks. Divu stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Otrdien Ropažu novada Zaķumuižā bija notikusi vieglas automašīnas avārija. VUGD darbinieki palīdzēja no spēkrata izkļūt vienam cietušam cilvēkam un nodeva viņu NMPD mediķu aprūpē. Trešdien Jaunmārupē pēc divu vieglo automašīnu sadursmes glābēji atvienoja transportlīdzekļu akumulatoru klemmes.

Kopš nedēļas sākuma Pierīgā reģistrēti trīs kūlas ugunsgrēki – trešdien Saulkrastu pagastā sausā zāle degusi 400 m2 platībā, Miera ielā Salaspilī 100 m2 platībā, bet ceturtdien agri no rīta Lēdurgas pagastā 30 m2 platībā. Trešdien vakarā Salaspilī apdzēsta zaru kaudze, bet otrdien Krimuldas pagastā – sodrēji vienstāva dzīvojamās mājas dūmvadā.

VUGD arī saņēmis vairākus izsaukumus par spēcīgo vēja  brāzmu nogāztajiem kokiem, kas bija pārkrituši ceļa braucamajai daļai vai elektrolīnijas vadiem. Tādi saņemti no Jaunolaines, Baldones pagasta, Nometņu ielas Salaspilī, Skolas ielas Baložos, Silu ielas Jūrmalā un Olaines pagasta.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.