Menu
 

Pirmdien avārijās Rīgas reģionā cietuši divi gājēji un velosipēdisti

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 124 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši trīs gājēji un velosipēdisti, liecina Valsts policijas apkopotā informācija. Vairāk nekā puse - 76 - negadījumu notikuši Rīgas reģionā, pa 14 avārijām bijis Kurzemē un Latgalē. Vidzemē notikušas 12 avārijas, Zemgalē astoņas.

Kopumā negadījumos cietuši 14 cilvēki, 11 no viņiem - galvaspilsētā un apkārtnē. Negadījumos cietuši arī trīs gājēji - divi Rīgas reģionā un viens Latgalē. Tāpat cietušo vidū ir trīs velosipēdisti - viens Latgalē un divi Rīgas reģionā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 419 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 178 par ātruma pārsniegšanu. Tostarp 60 ātruma pārkāpēji aizturēti Rīgas reģionā, pa 25 - Zemgalē, Kurzemē un Latgalē, bet Vidzemē aizturēti 43 šādi pārkāpēji.

Pirmdien aizturēti arī 11 dzērājšoferi, četri no viņiem Zemgalē, trīs Latgalē, pa diviem Rīgas reģionā un Vidzemē. Tāpat Rīgas reģionā noformēti divi protokoli par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā, bet Zemgalē - viens par agresīvu braukšanu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.