Menu
 

Ugunsgrēkos Olainē un Salaspils novadā cietuši cilvēki (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - LETA Foto - LETA

Otrdien plkst. 19.39 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Celtnieku ielu Olainē, kur dega dārza māja triju kvadrātmetru platībā. No piedūmotās mājas ugunsdzēsēji izglāba vienu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Stundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt plkst. 16.32 saņemts izsaukums uz Salaspils novada Salaspils pagastu par to, ka uz autoceļa deg mikroautobuss 12 m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš nodots NMPD mediķiem.

Plkst. 17.51 saņemts izsaukums uz Olaines pagasta Jāņupi, kur kāds cilvēks bija iekritis dīķī un saviem spēkiem nespēj tikt ārā. Notikuma vietā glābēji konstatēja, ka dīķī esošo personu ar virves palīdzību tur cits cilvēks. VUGD darbinieki cilvēku no dīķa izcēla.

Uz Jāņupi otrdien saņemts vēl viens izsaukums – tur dega dega šķūnis, divas pirtis un nojume ar malku 102 m2 platībā. Ugunsgrēka likvidēšanai bija nepieciešamas četras stundas.

Kopumā kopš nedēļas sākuma VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis deviņus izsaukumus. Vēl Ķekavas novadā deguši kravas automašīnas bremžu diski, Nākotnes ielā Baldonē – elektriskā plīts siena un griesti 8 m2 platībā, Olaines novada Kalmēs – atkritumi, Inčukalna pagastā – kravas automašīnas riepa un bremzes, bet Mālpils pagastā – elektrības transformators.

(papildināta ar 4.-5.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.