Menu
 

Ropažu novadā no ūdenstilpes izcelts bojāgājušais

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs

Sestdien Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesti (VUGD) darbinieki Ropažu novada Priedkalnē no ūdenstilpes izcēla bojāgājušo, kurš nodots Valsts policijas pārstāvjiem.

Kopumā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pagājušās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis tikai astoņus izsaukumus, liecina VUGD informācija. Platības ziņā lielākais ugusngrēks fiksēts piektdien agri no rīta Ķekavas novada Krustkalnos, kur mežā 30 kvadrātmetru platībā degusi kravas automašīna. Šis ugunsgrēks likvidēts pusotras stundas laikā.

Naktī uz sestdienu Zvaigžņu ielā Salaspilī degušas divas dārza mājas 25 m2 platībā. Kolkas ielā Jūrmalā sviluši atkritumi, bet Stacijas ielā Olainē – uz plīts bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens četrstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī.

Sestdien Mārupes novada Babītes pagastā no kravas automašinas bija izlijusi eļļa 3 m2 platībā. Glābēji to savāca ar absorbenta palīdzību.

Saulkrastu novadā aizvākts ceļa braucamajai daļai pārkritis koks, bet Noliktavu ielā Siguldā un Satiksmes ielā Jūrmalā sakārtota ceļa braucamā daļa pēc satiksmes negadījumiem, kuros, pēc sākotnējās informācijas, cilvēki nebija cietuši.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.