Menu
 

Siguldā degusi vienstāva neapsaimniekota ēka

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien plkst. 23.28 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Mednieku ielu Siguldā, kur ar atklātu liesmu dega vienstāva neapsaimniekota ēka 1500 kvadrātmetru platībā un tai bija iebrucis jumts.

Ugunsdzēsējiem no liesmu izplatības izdevās nosargāt daļu ēkas, kā arī blakus esošo ēku. Kopā ar Inčukalna un Krimuldas Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrību pārstāvjiem ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 6.40, informēja VUGD.

Kopš nedēļas sākuma VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis vēl sešus izsaukumus, divus no tiem – par ceļa braucamajai daļai pārkritušiem kokiem Oskara Kalpaka prospektā Jūrmalā un Saulkrastu novadā pie Inčupes dzelzceļa stacijas.

Maskavas ielā Salaspilī deviņstāvu dzīvojamā mājā aizdedzies atkritumu konteiners, Krišjāņa Barona ielā Baložos kāpņu telpā deguši elektrības vadi, Talsu šosejā Jūrmalā piecstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva dzīvoklī svilis uz plīts atstāts piededzis ēdiens, bet Atbalss ielā Jūrmalā neapsaimniekotā garāžā deguši atkritumi 30 kvadrātmetru platībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.