Menu
 

Ādažos degusi divstāvu dzīvojamā māja, Baldonē notikusi divu kravas automašīnu sadursme

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Sestdien plkst. 6.05 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Pļavu ielu Ādažos, kur ar atklātu liesmu dega divstāvu dzīvojamās mājas jumts 250 kvadrātmetru platībā un otrais stāvs 50 kvadrātmetru platībā. Pēc gandrīz piecu stundu darba šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts, informēja VUGD.

Divi izsaukumi saņemti uz Ropažu novada Sauriešiem, kur divstāvu ražošanas ēkā ceturtdien no rīta dega siltumizolācija, bet piektdien no rīta – koka paletes. Vēl Salaspilī degusi pirts 4 m2 platībā, Gaismas ielā Ķekavā – vieglā automašīna, Olaines novada Medemciemā – sodrēji divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā, bet Garkalnē pie Vidzemes šosejas – atkritumi.

Pirmdien agri no rīta saņemts izsaukums uz Ķekavas novada Baldones pagastu, kur bija notikusi divu kravas automašīnu sadursme. Glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību no automašīnas atbrīvoja vienu cilvēku, kuru nodeva NMPD mediķiem. Tika sakārtota ceļa braucamā daļa.

Ceļu satiksmes negadījuma sekas novērstas arī sestdien Babītes pagastā, kur bija avarējusi vieglā automašīna, taču cilvēkiem glābāju palīdzība nebija nepieciešama.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.