Menu
 

Traģiskas avārijas dēļ slēgta satiksme uz Liepājas šosejas Babītes pagastā (papildināta)

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Traģiskas avārijas dēļ piektdienas pusdienlaikā slēgta satiksme uz Liepājas šosejas Babītes pagastā un policija pieļauj, ka kustība nebūs iespējama vairākas stundas, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Plkst.11.49 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka Mārupes novada Babītes pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta kravas un vairākas vieglās automašīnas, aģentūru LETA informēja dienestā. Tā rezultātā vienā vieglajā automašīnā iespiesti vairāki cilvēki un no kravas automašīnas notiek degvielas noplūde. Patlaban notikuma vietā strādā ugunsdzēsēji, lai izglābtu cilvēkus un apturētu degvielas noplūdi.

Satiksmes negadījuma seku likvidēšanas darbos piesaistīts arī glābšanas automobilis un ķīmijas automobilis. Kopumā iesaistīti 32 ugunsdzēsēji. Tāpat notikuma vietā strādā piecas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes, tai skaitā ārsta speciālista brigāde, liecina NMPD paziņojums sociālajos tīklos.

Policijā aģentūrai LETA skaidroja, ka saskaņā ar sākotnējo informāciju notikusi piecu automašīnu sadursme, kuras rezultātā ir divi bojāgājušie. Satiksme slēgta abos virzienos un policija pieļauj, ka satiksme būs bloķēta vairākas stundas.

VSIA "Latvijas Valsts ceļi" informēja, ka negadījuma apbraukšana iespējama pa autoceļu Kalnciems-Kūdra, Ventspils šoseju un Rīgas apvedceļu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.