Menu
 

Pēc avārijas uz Liepājas šosejas Babītes pagastā slimnīcās nogādāti četri cietušie

  • Autors:  LETA
Foto - NMPD Foto - NMPD

Pēc avārijas uz Liepājas šosejas Babītes pagastā ārstniecības iestādēs nogādāti četri cietušie, aģentūra LETA noskaidroja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Plkst.11.52 mediķi saņēma izsaukumu, ka Mārupes novada Babītes pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta kravas un vairākas vieglās automašīnas. Izsaukuma vietā NMPD mediķi konstatēja divu cilvēku nāvi, vēl pieciem sniegta palīdzība. Rezultātā četri cietušie nogādāti ārstniecības iestādēs ar gūtām vidēji smagām līdz smagām traumām. Notikuma vietā strādāja piecas NMPD brigādes, tai skaitā ārsta speciālista brigāde.

LETA jau rakstīja, ka traģiskas avārijas dēļ piektdienas pusdienlaikā slēgta satiksme uz Liepājas šosejas Babītes pagastā un policija pieļauj, ka kustība nebūs iespējama vairākas stundas, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Plkst.11.49 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka Mārupes novada Babītes pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta kravas un vairākas vieglās automašīnas, aģentūru LETA informēja dienestā. Tā rezultātā vienā vieglajā automašīnā iespiesti vairāki cilvēki un no kravas automašīnas notiek degvielas noplūde.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.