Menu
 

Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 38 cilvēki, divi gājuši bojā (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 136 ceļu satiksmes negadījumi, kuros divi cilvēki gājuši bojā un cietuši 38 cilvēki, liecina Valsts policijas informācija. Cietušo vidū ir divi gājēji, pieci velosipēdisti un desmit elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Jau ziņots, ka piektdien plkst.11.53 Mārupes novada Babītes pagastā, uz Liepājas šosejas (A9), notika piecu automašīnu sadursme. Incidentā bija iesaitītas automašīnas “Chrysler Sebring”, “Mercedes Benz Actros” ar puspiekabi, “Scania” ar cisternu, “Volvo XC 90” un “Renault Espace”. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā gāja bojā automašīnu “Volvo” un “Renault” vadītāji, kā arī cieta vēl pieci cilvēki.

Negadījuma vietā uz no degvielas vedēja 100 kvadrātmetru platībā bija noplūdušas aptuveni 20 tonnas degvielas. Satiksmes kustība uz autoceļa bija bloķēta vai ierobežota līdz plkst.22.05.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju vai transportlīdzekļu vadītājus, kuru rīcībā ir videoreģistratora ieraksti no notikumu vietas, zvanot darba laikā no plkst. 08.00 līdz 16.30 pa tālruņiem 67219705, 67086659, 26653618 vai visu diennakti pa tālruņa numuru 110

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti astoņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens – narkotisko vielu iespaidā. Sastādīti 108 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un četri protokoli par agresīvu braukšanu.

Rīgā un Pierīgā pēdējo triju dienu laikā arī reģistrētas divas automašīnu zādzības, deviņas velosipēdu zādzības, kā arī divas zādzības no mājokļa.

(papildināta ar 4.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.