Menu
 

No Nāves salas drošībā nogādāti 14 jaunieši (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Otrdien plkst. 10.27 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Ķekavas novada Daugmales pagastu par to, ka 14 jaunieši atrodas uz Nāves salas un saviem spēkiem netiek atpakaļ.

Glābēji, izmantojot laivu, izglāba astoņus cilvēkus, bet sešus cilvēkus drošībā nogādāja Salaspils novada pašvaldības policijas glābēji ar savu laivu. Īsi pirms 12.00 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Pirmdien tika saņemts izsaukums uz Ādažu novada Kadagu, kur vienstāva daļēji sagruvušā ēkā dega atkritumi, kā arī uz Kalnu ielu Salaspilī, kur daudzdzīvokļu ēkā kādā dzīvoklī uz plīts bija piededzis ēdiens.

Otrdien rīta pusē VUGD saņēma izsaukumu uz Mārupes novada Babītes pagastu, kur dega sausā zāle 10 m2 platībā, uz Ropažu pagastu, kur dega elektrības balsts, kā arī uz Mārupi, kur trīsstāvu sabiedriskā ēkā dega  elektrības sadales skapis.

Trešdienas vakarā ugunsdzēsēju palīdzība bija nepieciešama Atbalss ielā Jūrmalā, kur neapsaimniekotā garāžā dega ledusskapis. Savukārt ceturtdienas rītā saņemts izsaukums uz Siguldas novada Krimuldas pagastu, kur dega jaunbūves jumta konstrukcijas 5 m2 platībā.

Šonedēļ VUGD saņēmis virkni izsaukumu par ceļu braucamajai daļai pārkritušiem kokiem. Šādi izsaukumi otrdien tika saņemti uz Jelgavas ielu Olainē, Asaru un Poruka prospektu Jūrmalā, Olaines novada Olaines pagastu (2), Medņu ielu Jūrmalā, Turaidas ielu Jūrmalā un Tērbatas ielu Jūrmalā. Trešdien izsaukumi tika saņemti uz  P.Stradiņa ielu Jūrmalā, Mazo Dzirnavu ielu Jūrmalā, kā arī šorīt uz Dūņu ceļu Jūrmalā. Mežsargu ielā Jūrmalā koks bija uzkritis divām automašīnām.

(papildināta ar 3.-6.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.