Menu
 

Kopš pirmdienas satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 33 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Kopš pirmdienas Rīgas reģionā reģistrēti 216 ceļu satiksmes negadījumi, kuros viens cilvēks gājis bojā un cietuši 33. Cietušo vidū ir viens gājējs, astoņi velosipēdisti un desmit elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Trešdien ap plkst.9.40 Rīgā, Lubānas ielā, pēc sākotnējās informācijas, kravas automašīnas “Volvo” vadītājs uzbrauca velosipēda vadītājam, un trieciena rezultātā velosipēdists tika uzgrūsts virsū pretim braucošam autobusam “Scania”. Ceļu satiksmes negadījumā velosipēda vadītājs gāja bojā notikuma vietā. Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti desmit autovadītāji alkohola reibumā un viens – narkotisko vielu iespaidā. Sastādīti 108 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un deviņi protokoli – par agresīvu braukšanu.

Rīgā un Pierīgā pēdējo triju dienu laikā reģistrētas divas automašīnu zādzības un 19 velosipēdu zādzības, kā arī sešas zādzības no mājokļa.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.