Menu
 

Olaines novadā no ūdenstilpes izcelts bojāgājušais (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Otrdien vakarpusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka Olaines novada karjerā ir ieniris cilvēks un jau vairākas minūtes nav redzams. Glābēji apsekoja ūdenstilpi un sadarbībā ar brīvprātīgo ūdenslīdēju bojāgājušo atrada un izcēla no ūdentilpes, informēja VUGD.

Šonedēļ ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Vītiņu ielā Saulkrastos un Durbes ielā Jūrmalā, kur uz ceļa braucamām daļām bija uzkrituši koki. Savukārt Ķekavā trešdien glābēji pēc ceļu satiksmes negadījuma atvienoja divu automašīnu akumulatorus, kā arī vienu no automašīnām novilka no ceļa braucamās daļas. 

Kopš nedēļas sākuma Pierīgā reģistrēti arī vairāki plagtības ziņā nelieli ugunsgrēki. Plašākais no tiem – trešdien no rīta Fabrikas ielā Jūrmalā, kur vienstāva neapsaimniekotā ēkā dega atkritumi 30 m2 platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts nepilnas stundas laikā.

Degoši atkritumi apdzēsti arī Salaspils novada Salaspils pagastā (5 m2 un 6 m2) un Gaismas ielā Ķekavā (1 m2). Vēl Ropažu novadā degusi vieglā automašīna (1 m2) un sausā zāle (6 m2), bet Salaspilī – kūdra (1 m2).

(papildināta no 2.rindkopas)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.