Menu
 

Pēc satiksmes negadījuma Ādažu novadā no ceļa savākta izlijusī eļļa 150 metru garumā (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pagājušās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis duci izsaukumu.

Jau ziņots, ka piektdien plkst. 19.20 VUGD saņēma izsaukumu uz Ādažu novada Ādažu pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Negadījumā cieta trīs cilvēki, kuri tika nodoti Neatliekamās palīdzības dienesta mediķiem.

Notikuma vietā tika atvienoti ceļu satiksmes negadījumā iesaistīto transportlīdzekļu akumulatori. Ar vinčas palīdzību cietusī tehnika tika novilkta no ceļa braucamās daļas, kā arī ar absorbenta palīdzību tika savākta 150 metru garumā un aptuveni 15 kvadrātmetru platībā izlijusī eļļa. Plkst. 22.25 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Sestdien pēcpusdienā glābēji saņēma izsaukumu uz Mārupes novadu, kur dega meža zemsedze un kūdra 5000 m2 platībā. Pēc četru stundu darba VUGD darbu notikuma vietā pabeidza. Svētdien Valsts meža dienesta darbinieki veica pārbaudi notikuma vietā.

Piektdien Olaines novada Olaines pagastā deguši atkritumi 2 m2 platībā, kā arī meža zemsedze 500 m2 platībā.

Vēl Engures ielā Jūrmalā daudzdzīvokļu ēkas kāpņu telpā deguši vadi, Olaines novadā – transformators, Ādažu novada Carnikavas pagastā – meža zemsedze (50 m2) un koka lapene, bet Ķekavas novadā – meža zemsedze (3 m2). Savukārt svilstoši atkritumi apsdzēsti Ādažos, Saulkrastu novadā un Ādažu pagastā.

(papildināts viss teksts)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.