Menu
 

Daudzstāvu dzīvojamās mājas pagalmā Mālpilī deguši sadzīves priekšmeti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD) šīs nedēļas pirmā puse Pierīgas novados un Jūrmalā pagājusi gluži mierīgi – saņemts mazāk par desmit izsaukumiem.

Trešdien plkst.12.38 Siguldas novada Mālpilī daudzstāvu dzīvojamās mājas pagalmā bija izcēlies ugunsgrēks – dega sadzīves priekšmeti sešu kvadrātmetru platībā. Pusstundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Otrdien plkst 19.31 VUGD saņēma izsaukumu uz Dzintaru prospektu Jūrmalā, kur četrstāvu dzīvojamajā mājā bija redzami dūmi. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka aiz sienas ir pārplīsusi karstā ūdens caurule un no tās izdalās tvaiki. Noplūde tika novērsta, un stundas laikā darbs notikuma vietā pabeigts.

Naktī uz otrdienu uz šosejas Rīgas-Bauskas šosejas Ķekavas novadā bija noticis ceļu satiksmes negadījums – automašīna bija nobraukusi no ceļa braucamās daļas un iebraukusi būvbedrē. Ar vinčas palīdzību automašīna tika izvilkta uz ceļa.

No pirmdienas līdz ceturtdienai VUGD arī saņēma vairākus izsaukumus par nolūzušiem kokiem, kurus bija jāsazāģē un jāatbrīvo ceļa braucamā daļa. Izsaukumi tika saņemti uz Siguldu, Jūrmalu, Ropažiem un Olaini.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.