Menu
 

Olaines novadā degusi dārza māja, Ķekavas novadā – riepas, Ādažu novadā – tūjas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD) šīs nedēļas pirmā puse Pierīgas novados un Jūrmalā pagājusi gluži mierīgi – saņemts tikai pusducis izsaukumu.

Otrdien plkst. 7.57 tika saņemts izsaukums uz Olaines novada Olaines pagastu, kur dega dārza māja 40 kvadrātmetru platībā. Plkst. 10.46 ugunsgrēks tika nodzēsts, informēja VUGD.

Šajā nedēļā VUGD palīdzība ugunsgrēku novēršanā Pierīgā bija nepieciešama arī pirmdien Ķekavas novada Ķekavas pagastā, kur mežā dega riepas 4 m2 platībā, kā arī otrdien Ādažu novada Ādažu pagastā, kur dega tūjas 15 m2 platībā.

Pirmdien vakarpusē VUGD saņēma izsaukumu uz Mārupes novada Babītes pagastu, kur cilvēks bija apmaldījies mežā. Glābēji ar autocistrnes skaņas signālu norādīja viņam pareizo virzienu izejai no meža.

Naktī uz trešdienu Slokas ielā Jūrmalā bija noticis ceļu satiksmes negadījums.  Glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja cilvēku, kurš bija iespiests automašīnā. Tika arī sakārtota ceļa braucamā daļa. Ceļu satiksmes negadījuma sekas novērstas arī otrdien Mārupes novada Mārupes pagastā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.