Menu
 

Olainē ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sestdien ugunsgrēkā Olainē gājis bojā cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD). Ap plkst.18.30 ugunsdzēsēji saņēma informāciju, ka no četrstāvu dzīvojamās mājas logiem nāk melni dūmi. Notikuma vietā tika konstatēts, ka ēkas trešā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas nelielā platībā.

Degošajā dzīvoklī tika atrasts bojā gājis cilvēks. No dzīvojamās mājas ugunsdzēsēji evakuēja 18 cilvēkus, kā arī mājdzīvniekus. Dzīvoklī, kurā izcēlās ugunsgrēks, ugunsdzēsēji dūmu detektoru neatrada.

Ceturtdien plkst. 20.42 tika saņemts izsaukums uz Ādažu novada Carnikavas pagastu, kur vienstāva dzīvojamā mājā un pagalmā dega sadzīves mantas 76 m2 platībā. Plkst. 23.01 ugunsgrēks tika likvidēts.

Pēcpusdienā saņemts izsaukums uz Talsu šoseju Jūrmalā, kur  bērnu rotaļu laukumā metāla slidkalniņa caurulē gruzdēja atkritumi 0,5 m2 platībā. Pusstundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Piektdien VUGD palīdzība bija nepieciešama Salaspils novadā, kur dega atkritumi 1 m2 platībā, sestdien – Ropažu novadā, kur vienstāva angārā mucā dega skaidas 0,5 m2 platībā, kā arī Amatnieku ielā Saulkrastos, kur vienstāva dzīvojamā mājā apkures telpā dega no krāsns izkritušas ogles 0,3 m2 platībā. Abi pēdējie ugunsgrēki likvidēti pirms VUGD darbinieku ierašanās.

Svētdien ugunsdzēsēju palīdzība bija nepieciešama Cēsu ielā Jūrmalā, kur deva vienstāva dzīvojamās ēkas ārsiena 1 m2 platībā, kā arī Ropažu novada Garkalnes pagastā, kur dega vieglā automašīna 8 m2 platībā.

Ceturtdien VUGD palīdzība bija nepaciešama arī Olaines novadā, kur divstāvu dzīvojamā mājā nepareizas apkures iekārtu ekspluatācijas rezultātā bija izveidojies piedūmojums, savukārt sestdienas vakarā vēl viens izsaukums tika saņemts uz Daugavas ielu Salaspilī, kur bija nepieciešams sakārtot ceļa braucamo daļu.

(papildināta visa ziņa)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.